Garanti- og uddannelsesansvarlig

Fuldtid
Sidst opdateret 12-12-2019
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Ansættelse: Efter aftale

Er du struktureret og serviceminded? - og har du lyst til at blive del af en eksklusiv BMW & MINI forhandlerkæde med store ambitioner for fremtiden? Så er det muligvis dig, vi søger som vores nye garanti-og uddannelsesansvarlige, der skal bidrage til høj effektivitet på eftermarkedet.

UDVIKLING PÅ EFTERMARKEDET

Hos Bayern AutoGroup søger vi en garanti- og uddannelsesansvarlig, der med reference til eftermarkedsdirektøren bliver ansvarlig for uddannelse samt garanti-og reklamationsbehandling på tværs af Bayern AutoGroups seks forretninger. Som garanti- og uddannelsesansvarlig kommer du ligeledes til at stå for optimering af processer via systematisk opfølgning og opdatering af gældende procedurer i forbindelse med interne og eksterne krav. Grundet rollens tværgående funktion vil du yderligere skulle bistå forretningerne med rådgivning og vejledning for således at sikre en effektiv og kvalitetsbevidst garanti- og reklamationsbehandling.

Vi tilbyder en spændende stilling i en dynamisk forretningskæde, hvor kvalitet og god kundeservice altid er i centrum, og hvor vi kollektivt samarbejder for at sikre forretningernes fremtidige succes.

Arbejdspladsen vil enten være placeret i vores forretning i Kolding eller i Aarhus alt afhængigt af bopæl.

STRUKTURERET & ARBEJDSOM

Du har forventeligt erfaring fra en stilling inden for service og garanti og er således bekendt med garantisystemer og reklamationsbehandling. Som person er du en struktureret og en arbejdsom problemknuser, der hurtigt kan gennemskue logiske løsninger. Du kan se mulighederne og brænder for optimering og effektivisering af processer.

Dertil er du serviceminded og en holdspiller, der altid står klar til at hjælpe dine kolleger for, at I samlet kan sikre den bedste performance.

ET SPÆNDENDE ARBEJDSMILJØ I EN STOR KONCERN

Vores forhandlerkæde Bayern AutoGroup A/S har seks forretninger i Danmark, hvor målsætningen er at være de danske BMW og MINI entusiasters foretrukne bilforhandler. Som garanti- og uddannelsesansvarlig vil du arbejde på tværs af vores forretninger, hvor du bliver del af en forhandlerkæde med dygtige og engagerede medarbejdere, der alle ser frem til at tage godt imod dig.

Som medarbejder hos Bayern AutoGroup vil du desuden blive del af Nic. Christiansen Gruppen, som er en ledende figur i den nordiske autobranche. Vores værdier troværdighed, ærlighed, handlekraft og købmandskab er i live lokalt og udleves hver dag. Dette kommer blandt andet til udtryk i vores nærvær med kunder, kolleger og samarbejdspartnere, og vores medarbejdere er drivkraften for vores succes.

ER DU INTERESSERET?

Finder du jobbet interessant, ser vi frem til at modtage din ansøgning i vores rekrutteringsportal. Du ansøger via linket "Søg stillingen". Vi vurderer og behandler indkomne ansøgninger løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt. Samtaler forventes gennemført løbende og tiltrædelse efter nærmere aftale.

Har du spørgsmål til ovenstående, er du meget velkommen til at kontakte eftermarkedsdirektør Mikael Christensen på telefon 25384142 eller pr. mail mikchr@bag.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Bayern AutoGroup A/S

Type:
Fuldtid
Lokation:
Kolding/Aarhus
Ansøgningsfrist:
Hurtigst muligt
Ansættelse:
Efter aftale
Stillingstype:
Logistik
Proces
Salg
Rådgivning
Del annoncen