Retail Development Coordinator

Fuldtid
Sidst opdateret 19-04-2020
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Ansættelse: Efter aftale

Besidder du en bred forretningsforståelse, og brænder du for at levere høj kvalitet? Så er det muligvis dig, vi søger som vores nye Retail Development Coordinator, der med et skarpt blik for detaljen skal være med til at sikre struktur og udvikling af vores mange forhandlerudviklingsaktiviteter.

KVALITETSSIKRING & PROJEKTUDVIKLING

Hos Hyundai Danmark søger vi en struktureret Retail Development Coordinator, der gennem effektiv rapportering og opfølgning, skal være med til at opretholde et værdifuldt samarbejde med fabrik og vores forhandlernet. Du vil få til ansvar at sikre at processer og systemer er opdateret og med valid data, således datagrundlag til både forhandlere og fabrik er korrekt. Du vil ligeledes komme til at varetage koordinering og udvikling af vores projektportefølje, hvor prioritering, analyse og afrapportering er essentielt for at lykkes i rollen. Desuden vil du blive del af udarbejdelse af businessplaner, samt koordinering af afdelingsaktiviteter.

Vi tilbyder en spændende stilling i en dynamisk og udviklingsorienteret koncern, hvor du, gennem din rolle som koordinator, opnår en stor berøringsflade både internt og med eksterne samarbejdspartnere.

STRUKTURERET, ANALYTISK & LØSNINGSORIENTERET

Du har forventeligt erfaring med projektstyring i en koordinerende og supporterende rolle, hvor du har været vant til at sikre kontinuitet og kvalitet i det daglige rapporteringsflow. Du arbejder struktureret og analytisk i din tilgang til opgaver og problemløsning, og du trives i et dynamisk miljø med tempo og mange deadlines, hvor du formår at bevare overblikket. Du har en god prioriteringsevne og er løsningsorienteret. Samtidig er du en god kommunikatør både på skrift og i tale, som både kan kommunikere og skabe relationer på tværs af niveauer.

Du er superbruger i Office-pakken og kan engelsk på forhandlingsniveau i både skrift og tale.

DIT NYE TEAM - DIN NYE ARBEJDSPLADS

I november 2018 overtog vi importen af Hyundai i Sverige og sammen med vores forhandlere fokuserer vi  på at udvikle og styrke vores position på både det svenske og danske marked. Hyundai Danmark har drevet importen af Hyundai i Danmark siden 1992. I alt er vi på begge markeder stærkt repræsenteret med mere end 110 forhandlere.

Som medarbejder hos Hyundai Danmark vil du desuden blive del af Nic. Christiansen Gruppen, som er en ledende figur i den nordiske autobranche. Vores værdier troværdighed, ærlighed, handlekraft og købmandsskab er i live lokalt og udleves hver dag. Dette kommer blandt andet til udtryk i vores nærvær med kunder, kolleger og samarbejdspartnere, og vores medarbejdere er drivkraften for vores succes.

ER DU INTERESSERET?

Finder du jobbet interessant, ser vi frem til at modtage din ansøgning i vores rekrutteringsportal. Du ansøger via linket. Vi vurderer og behandler indkomne ansøgninger løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt. Samtaler forventes gennemført løbende og tiltrædelse efter nærmere aftale.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Retail Development Manager Henrik Hansen på telefon 42 14 11 20 eller pr. mail hensen@hyundai.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Hyundai Danmark

Type:
Fuldtid
Lokation:
Korsvej 1, 6000 Kolding
Ansøgningsfrist:
Hurtigst muligt
Ansættelse:
Efter aftale
Stillingstype:
Proces
Analyse
Del annoncen