Kunderådgiver søges til Arne Stubbe Automobiler A/S

Fuldtid
Sidst opdateret 16-07-2018
Ansøgningsfrist: 15-07-2018
Ansættelse: Efter aftale

Stillingen

I vores Renault-afdeling søger vi til mekanisk værksted en branchekendt kunderådgiver som skal indgå i teamet af passionerede Renault medarbejdere. Stillingen er en fuldtidsstilling og eftersom vi har aftenåbent mandag til torsdag må der på beregnes aftenarbejde ca. hver 6. uge.

 

Personprofil

Du har lyst til at give dig selv 112 % for at kunderne får en professionel behandling og en god oplevelse. Du har en grundlæggende erfaring fra en indskrivning med alle administrative rutiner i forbindelse med driften af et mekanisk værksted. Hovedparten af jobbet kommer til at bestå i reklamationsbehandling -og opfølgning over for bilimportør, derudover vil der være daglige opgaver som modtagelse af kunder, fakturering, indskrivning, kundeopfølgning m.v.

Endvidere er det vigtigt at du kan bevare overblikket med et stort antal daglige kunder. Du er en hold spiller med gode samarbejdsevner og kan holde hovedet koldt i en til tider travl hverdag og kan dokumentere erfaring fra lignende job inden for bilbranchen.

 

Virksomheden

Arne Stubbe Automobiler A/S er et dynamisk bilfirma i Storkøbenhavn med afdelinger i Ballerup/Måløv og Roskilde, der sælger både Toyota og Renault. Vores virksomhed hører til blandt eliten i bilbranchen målt på "anciennitet", omdømme, soliditet og volumen. Vi arbejder med etisk sunde værdinormer og mål.

 

Ansøgning

Send gerne din ansøgning med tilhørende CV og anbefalinger som E-mail til Preben@Stubbe.dk

Ansøgningsfrist: 15. juli 2018. Jobbet er til øjeblikkelig tiltrædelse, men vi venter gerne på den rigtige.

Ansøgningerne vurderes løbende.

Eventuelle spørgsmål vedrørende jobbet kan ligeledes rettes til Preben Stubbe på tlf. 44 97 21 70.

 

Lidt om virksomheden

Arne Stubbe Automobiler A/S er et familieejet og ledet bilfirma i Storkøbenhavn med afdelinger i Ballerup/Måløv og Roskilde. Firmaet er etableret i 1959 og beskæftiger i dag 3 generationer af Stubbe-familien. Vi er autoriseret Toyota og Renault forhandler i begge afdelinger. Toyota har vi forhandlet i 45 år og Renault de seneste 6 år. Vi arbejder med etisk sunde værdinormer og mål. Vi beskæftiger et professionelt hold på i alt 100 medarbejdere.

Arne Stubbe Automobiler A/S

Type:
Fuldtid
Lokation:
Ballerup/Måløv
Ansøgningsfrist:
15-07-2018
Ansættelse:
Efter aftale
Stillingstype:
Service
Rådgivning
Del annoncen