Branchekendt sælger til RENAULT - Arne Stubbe Automobiler A/S, Måløv

Fuldtid
Sidst opdateret 21-07-2018
Ansøgningsfrist: 20-07-2018
Ansættelse: Efter aftale

Stillingen

Vi søger til vor salgsafdeling i 3 etager i Måløv en branchekendt Renault sælger. Du kommer til at arbejde som en del af et dedikeret Renault salgsteam på 2 medarbejdere. Med vor salgschef er vi i alt 8 sælgere i Måløv  afdelingen. Stillingen vil ud over salg af person- og varebiler til privat kunder også omfatte salg af brugte biler.

 

Personprofil

Du kan håndværket og er vant til at arbejde selvstændigt, men er samtidig god til at samarbejde. Du er kontaktskabende, ansvarsbevidst, resultatorienteret, flittig og energisk. Du har god erfaring fra bilbranchen – meget gerne med Renault - og ligeledes gerne i opsøgende salg. Vi forventer, at du kan lide at have med mennesker at gøre i et spændende miljø, og er parat til at give dig selv 110 % for at skabe tilfredse kunder.

 

Arbejdsforhold og muligheder

Du tilbydes en plads på et professionelt team, der på alle pladser beskæftiger erfarne og dygtige branche-folk. For den rette person vil der være rig mulighed for at udfordre egne evner og fremtidig karrierer. Vi tilbyder en attraktiv lønpakke baseret på dine hidtidige resultater. Heri indgår firmabil-ordning og sundhedsforsikring.

Tiltrædelse snarest mulig. Arbejdssted vil primært være på vor adresse i Ballerup/Måløv.

Se evt. mere om os på vor hjemmeside: www.stubbe.dk

 

Ansøgning

Send gerne din ansøgning hurtigst, dog inden den 20.07.2018 til: Arne Stubbe Automobiler A/S, Måløv Byvej 7, Box 56, 2750 Ballerup - Att.: Tommy Frederiksen eller mail til: tof@stubbe.dk

Eventuelle spørgsmål vedrørende jobbet kan ligeledes rettes til salgschef Tommy Frederiksen på tlf. 44 97 21 70.

 

Lidt om virksomheden

Arne Stubbe Automobiler A/S er et familieejet og ledet bilfirma i Storkøbenhavn med afdelinger i Ballerup/Måløv og Roskilde. Firmaet er etableret i 1959 og beskæftiger i dag 3 generationer af Stubbe-familien. Vi er autoriseret Toyota og Renault forhandler i begge afdelinger. Toyota har vi forhandlet i 45 år og Renault de seneste 6 år. Vi arbejder med etisk sunde værdinormer og mål. Vi beskæftiger et professionelt hold på i alt 100 medarbejdere.

Arne Stubbe Automobiler A/S

Type:
Fuldtid
Lokation:
Ballerup/Måløv
Ansøgningsfrist:
20-07-2018
Ansættelse:
Efter aftale
Stillingstype:
Salg
Rådgivning
Del annoncen