Reservedelssælger elev til Grindsted

Elevplads / Trainee
Sidst opdateret 17-07-2021
Ansøgningsfrist: 16-07-2021
Ansættelse: 01-08-2021

Reservedelssælger elev til Grindsted

Søger du en elevplads indenfor salg af reservedele? Så kom og vær en del af en af de førende lastvognsforhandlere i Danmark. Vi glæder os til at møde dig.

Autohuset Vestergaard A/S, Lastvogne søger en reservedelssælger-elev til vores afdeling i Grindsted. Du får en spændende og alsidig uddannelse indenfor Volvo og Renault lastvognsreservedele, tilbehør og øvrige dele til lastvognsbranchen.

Opgaverne er mange og forskellige, og der er nye udfordringer hele tiden. Du vil bl.a. stifte bekendtskab med følgende:

  • Salg af reservedele
  • Udstyr og tilbehør internt og eksternt
  • Kundebetjening ved disk og telefon
  • Styring af indkøb og distribution
  • Optimering af vareflow
  • Prisberegning, tilbudsgivning og nøgletal
  • Rådgivning til kunder etc.

DINE KVALIFIKATIONER

Vi forventer selvstændighed og vilje til at yde den bedste service, samt at du som minimum har afsluttet HG. Det er en fordel, hvis du er HHX elev.

Vi tilbyder arbejde i et moderne bilhus med et højt serviceniveau og gode karrieremuligheder. Lastbranchen er en spændende branche, hvor tingene ændrer sig hurtigt, og vi forventer derfor, at du ser uddannelse og kursus som en naturlig del af dit job. Desuden lægger vi vægt på planlægning og opfølgning under hele uddannelsesforløbet, så du altid er i trygge hænder og udvikler dig.

Tiltrædelse 1 August.

Du er meget velkommen til at tage kontakt, hvis du har spørgsmål til elevpladsen.

Hvad bliver du en del af?

I jobbet her bliver du en del af et moderne bilhus i toppen af branchen. Du får kolleger fordelt på fem lokationer, og vi arbejder på tværs af alle afdelinger. Vi forventer, at du kan videreføre vores høje serviceniveau, så vi sammen kan udbygge positionen, som en af markedets førende lastvognsforhandlere.

Er du derfor ligesom os; troværdig og passioneret omkring tekniske løsninger samt hvordan vi kan få vores kunders forretning til at køre "som smurt i olie", er det lige dig, vi søger!

Autohuset Vestergaard

Type:
Elevplads / Trainee
Lokation:
Grindsted
Ansøgningsfrist:
16-07-2021
Ansættelse:
01-08-2021
Stillingstype:
Salg
Rådgivning
Del annoncen