Tekniker til varevogne hos Autohuset Vestergaard

Fuldtid
Sidst opdateret 18-07-2021
Ansøgningsfrist: 17-07-2021
Ansættelse: Efter aftale

Tekniker til varevogne hos Autohuset Vestergaard

Kunne du tænke dig at være en del af en spændende arbejdsplads med et stærkt brand og verdens bedste kunder og kollegaer? Så er det dig, vi mangler.  

Som tekniker/mekaniker til varevogne er din fornemmeste opgave at servicere varevogne. Du bliver en del af et unikt og erfarent mekaniker-team, der er præget af godt samarbejde. Du bliver en vigtig del af værkstedet, og derfor bidrager du med din gode kvalitet til, at både vi og vores kunder får succes.

Nogle af dine arbejdsopgaver bliver bl.a.:

  • Selvstændige og afvekslende klassiske mekaniske opgaver
  • Tekniske problemløsninger
  • Kundemodtagelse, -håndtering og -opfølgning
  • Godt og dynamisk samarbejde med dine kolleger fra bl.a. salgsafdelingen

Kvalifikationer

Du er uddannet mekaniker og har et par års erfaring - gerne med varevogne, dog er det ikke et krav.

Som person er du socialt anlagt og bidrager med godt humør og god energi til det kollegiale sammenhold. Vi er karakteriseret af frihed under ansvar, og du arbejder derfor selvstændigt og igangsættende med dine opgaver. Du trives godt i en kultur, hvor vi vinder i fællesskab og tackler udfordringer med dit gåpåmod.

Vi kan tilbyde dig

At blive en del af det største værksted i Autohuset Vestergaard, hvor du får ca. 120 kollegaer, der dækker samtlige faglige kompetencer. Pga. vores størrelse går vi meget op i at samle alle medarbejderne, og derfor holder vi adskillige sociale arrangementer, der styrker vores sammenhold, både i mindre teams og i de større.

Vi går op i at tilbyde vores medarbejdere den bedste kvalitet, og derfor arbejder vi altid med det nyeste værkstedsudstyr. Derudover får du adgang til spændende udviklingskurser direkte hos importørerne, hvor du kan dygtiggøre dig indenfor den nyeste teknik.

Du får løn efter kvalifikationer inkl. pension. Kørekort er et krav.

Er du vores nye kollega?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at tage kontakt til Servicechef, Ryan Hansen på 26 70 46 45 eller ryan.hansen@autohuset-vestergaard.dk

Vi behandler ansøgninger løbende, så hvis vi har fanget din interesse, opfordrer vi dig til at søge hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Autohuset Vestergaard

Type:
Fuldtid
Lokation:
Kolding
Ansøgningsfrist:
17-07-2021
Ansættelse:
Efter aftale
Stillingstype:
Teknik
Service
Del annoncen