Vi søger en frisk lærling til Karrosseriteknikker – Autobranchen.

Elevplads / Trainee
Sidst opdateret 15-09-2023
Ansøgningsfrist: Løbende
Ansættelse: Hurtigst muligt

GLAD Talent uddannelse

Vi søger en frisk lærling til Karrosseriteknikker – Autobranchen. 

Glad Kalundborg – søger en frisk ung M/K til vores spændende uddannelse til karosseritekniker. 

Bliv en del af et større hold talenter – vi driver et stort karosseriværksted med fuld fart på. Vi samarbejder med alle forsikringsselskaber og udbedrer fra helt små til store skader.

Du vil lære at arbejde med forskellige materialer som jern, aluminium, plastik og glas. 

Vi lægger vægt på at du at du frem for alt er dygtig til at bruge dine hænder, at du er i godt humør og har lyst til at lære et super spændende fag. 

Fremtiden efter hele uddannelses forløbet, ser lys ud for dig der er kommet godt i gennem uddannelsen. Der er med sikkerhed job efterfølgende! 

Vi lover at gå all in på at hjælpe dig på vej – vi har nogle af de bedste i branchen til den opgave og så har et nogle spændende og meget forskellige biler på værkstedet. Vi tilbyder et godt arbejdsmiljø med nogle skønne kollegaer. 

 

Indhold i uddannelsen se mere her:

www.ug.dk/karrosseriteknikeruddannelsen

 

Ansøgning

Er du interesseret eller vil vide mere så kontakt os. Send os straks en ansøgning på www.glad.dk/job. Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte værkstedschef Troels Christensen på tlf. 50 60 57 02 eller tc@glad.dk.

Læs mere om jobbet og om os på GLAD.DK.

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

---

Bilcentret Peer Glad A/S består af ca. 40 passionerede kolleger, der alle arbejder med en stærk vision og et stærkt værdisæt i et topmoderne bilhus. Vi er autoriseret forhandler af Peugeot, Citroën, Opel og Ifor Williams erhvervs- og hestetrailere samt aut. serviceværksted for Jaguar / Land Rover.

Vi har de seneste år investeret i at lægge vores forretning sammen til en forretning under ét tag. Vi har bygget vores værksted større og vi har opført et nyt showroom, nye personale faciliteter, administration, klargøring mv. Resultatet er blevet fantastisk. Den nye sammenhængende forretning byder på gode kundeoplevelser og super personaleforhold med gode effektive arbejdsgange.

Vi kan i Bilcentret Peer Glad A/S tilbyde en spændende fremtid. Find mere information om os på glad.dk

Bilcentret Peer Glad A/S

Type:
Elevplads / Trainee
Lokation:
Slagelsevej 88, 4400 Kalundborg
Ansøgningsfrist:
Løbende
Ansættelse:
Hurtigst muligt
Stillingstype:
Teknik
Service
Del annoncen