Værkfører til P. Christensen Kolding

Fuldtid
Sidst opdateret 21-01-2024
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Ansættelse: Hurtigst muligt

Har du flair for ekstraordinær god kundeservice og teknisk indsigt på værkstedet i bilbranchen? Og ønsker du at blive del af en arbejdsplads med højt humør og tæt samarbejde? - så er du muligvis vores nye Værkfører på lastbilsværkstedet i Kolding.   

Hos P. Christensen Kolding er vi forhandler og serviceværksted for Mercedes-Benz person-, vare-og lastbiler. Som vores nye Værkfører skal du sammen med det resterende team i indskrivningen og på lastbilsværkstedet være med til at sikre, at vores kunder altid får en købsoplevelse i særklasse.  

Dine primære arbejdsopgaver vil være at sikre en professionel modtagelse af vores kunder i forretningen og på telefonen samt stå for koordinering og drift af værkstedet. Du vil samtidig varetage booking og planlægning af kundeordrer samt yde faglig rådgivning til kunderne.   
Vi har stort fokus på kvalitet, de gode kundeoplevelser og stærkt samarbejde, hvor du vil blive del af et stærkt og tæt team med glade, smilende og samarbejdsvillige kolleger, som alle ser frem til at tage godt imod dig.    

Vi søger dig, som    

  • Forventeligt kommer fra en lignende stilling, hvor du har arbejdet med professionel og serviceminded kunderådgivning og koordinering og drift af værksted 
  • Erfaring med drift af lastbiler på værkstedet er en fordel, men ikke krav  
  • Er struktureret og administrativ stærk ift. opgaver, systemer og deadlines  
  • Er udadvendt, opsøgende og imødekommende i din tilgang til både kunder og kolleger  
  • Sætter en ære i de gode kunderelationer og vægter det gode samarbejde højt, hvor du gerne går den ekstra mil for kunden og dine kollegaer   

Skal du med på holdet?   
Send os din ansøgning hurtigst muligt. Ansættelsessamtaler afholdes løbende, og stillingen kan søges, indtil den rette kandidat er fundet.   
Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte Teknisk Chef Michael Dinesen på 25222922 

Vi glæder os til at høre fra dig.   
   
 
 

P. Christensen

Type:
Fuldtid
Lokation:
Trianglen 11, 6000 Kolding
Ansøgningsfrist:
Hurtigst muligt
Ansættelse:
Hurtigst muligt
Stillingstype:
Teknik
Service
Del annoncen