Tekniker til P. Christensen Odense

Fuldtid
Sidst opdateret 18-09-2023
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Ansættelse: Hurtigst muligt

Er du skarp til fejlsøgning og reparationer af biler, og motiveres du af at arbejde med mere komplekse og tekniske opgaver på personbiler? - så er du muligvis vores nye Tekniker til vores Mercedes-Benz værksted.   
 
Hos P. Christensen Odense søger vi en Tekniker til vores personbilsværksted. Du vil komme til at samarbejde med glade og imødekommende kolleger, hvor der bliver taget hånd om tingene. Du vil indgå i et dedikeret team, hvor fagligheden er høj og humøret tilsvarende. Vi har stort fokus på et positivt arbejdsmiljø med stærkt samarbejde og vidensdeling samt høj kvalitet og ekstraordinære kundeoplevelser. 
 
Dine primære arbejdsopgaver vil være inden for fejlsøgning, reparation og servicering af Mercedes-Benz personbiler. Du vil få stillet de tekniske hjælpemidler og kurser til rådighed, så du vil blive uddannet og har de bedste forudsætninger til opgaverne.  
 
Vi tilbyder gode og attraktive arbejdsforhold i en udviklingsorienteret organisation med gode muligheder for personlig og faglig udvikling. På sigt vil du kunne indgå i vores Mercedes-Benz 24H service vagtordning.  
 
Vi søger dig, som:   

  • Er uddannet mekaniker og har erfaring fra et lignende job, erfaring med el – og hybridbiler er en fordel men ikke et krav, da vi er klar til at uddanne dig
  • Vægter det gode og tætte samarbejde højt med dine kolleger 
  • Motiveres af komplekse tekniske opgaver
  • Arbejder struktureret og selvstændigt 
  • Sætter en ære i at levere høj kvalitet og ekstraordinær god service 

 
Skal du med på holdet?  
Så søg stillingen hurtigst muligt on eller kontakt Værkfører Jens Christian Christensen 6556 1054 for en nærmere dialog om jobbet.    
Ansættelsessamtaler afholdes løbende, og stillingen kan søges indtil, den rette kandidat er fundet.    
Vi glæder os til at høre fra dig.  

P. Christensen

Type:
Fuldtid
Lokation:
Krumtappen 20, 5260 Odense
Ansøgningsfrist:
Hurtigst muligt
Ansættelse:
Hurtigst muligt
Stillingstype:
Teknik
Service
Del annoncen