Klargøringsmedarbejder - Autohuset Vestergaard Odense S

Fuldtid
Sidst opdateret 27-03-2024
Ansøgningsfrist: 30-04-2024
Ansættelse: Hurtigst muligt

Søger du nye udfordringer, og betyder sammenhold, arbejdsglæde og personlig udvikling noget for dig i din faglige hverdag? Så har du nu muligheden for at blive en del af et stærkt team, hvor der er fokus på medarbejdertilfredshed.

Vi søger en effektiv og gerne erfaren klargøringsmedarbejder, der kan tiltræde vores værkstedsteam. Vores klargøringsteam består allerede af fire medarbejdere, men vi har travlt og mangler derfor en ekstra på holdet. Vi søger dig der har et højt serviceniveau og har sans for detaljer til at klargøre vores Ford- og brugsvognsbiler.

Dine arbejdsopgaver

Klargøring af nye og brugte biler
Vask, polering og rengøring
Din fornemmeste opgave er at lægge en sidste hånd på bilen, inden vi kan udlevere den til kunden. Du sørger for at bilerne skinner både indvendigt og udvendigt – så kunderne kører glade og tilfredse fra Autohuset Vestergaard.

Hvem søger vi?

Du har erfaring - enten fra tidligere eller nuværende stilling
Du er grundig i dit arbejde og har en faglig stolthed
Du kan arbejde selvstændigt
Du har B-kørekort
Du er fleksibel ved spidsbelastning 
Vi tilbyder

En afvekslende hverdag
Spændende udfordringer
Godt arbejdsmiljø og kollegaskab
Løn efter kvalifikationer
Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer om ugen - fordelt på mandag til fredag.

Er det dig vi søger? Så send din ansøgning inkl. CV allerede i dag.

Skulle du have spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Afdelingschef Værksted Jesper Damgaard på tel. 30 30 60 02 eller mail: Jeda@ahvg.dk   

Alle ansøgninger bliver løbende behandlet fortroligt og ansættelse finder sted ved rette kandidat. Vi gør opmærksom på, at Autohuset Vestergaard håndterer alle ansøgninger elektronisk. Det er således kun muligt at ansøge online via link i annoncen. Ansøgninger sendt via mail eller post kommer ikke i betragtning.

Om Autohuset Vestergaard

Autohuset Vestergaard A/S Personvogne er blandt landets største bilvirksomheder, som både sælger nye og brugte biler. Det er vores vision at opnå en position som Danmarks førende leverandør og servicepartner af transportløsninger, målt på kundetilfredshed og lønsomhed. Vi er derfor passionerede og tager ansvar for, at vores kunder får en god oplevelse. I kraft af vores imødekommenhed, oprigtig interesse og faglighed stræber vi efter, at vores kunder får lyst til at vende tilbage og anbefale os til andre. Vi arbejder derfor ud fra vores fire værdier som er: troværdige, kundeorienterede, passionerede og købmandskab. Kan du se dig selv i disse værdier, så er du allerede et skridt nærmere et nyt job hos os.

Autohuset Vestergaard A/S, personvogne

Type:
Fuldtid
Lokation:
Odense S
Ansøgningsfrist:
30-04-2024
Ansættelse:
Hurtigst muligt
Stillingstype:
Logistik
Proces
Del annoncen