Afdelingsleder reservedel - Hillerød

Fuldtid
Sidst opdateret 27-03-2024
Ansøgningsfrist: 30-04-2024
Ansættelse: Hurtigst muligt

Du motiveres af at være den bedste i branchen på drift og kundeoplevelse. Du er drevet af at have nøglerne til at sikre et stærkt fundament og drive videreudvikling af lagerdriften i en specialiseret branche. Du arbejder naturligt sammen på tværs og sikrer, at lageret indgår som en del af den samlede leverance ud mod kunderne. Hvis du kan genkende dig selv i dette, så har vi jobbet til dig!

Som reservedelschef hos Autohuset Vestergaard får du en vigtig rolle for vores bilhus og for vores kunder. For at vi kan levere den bedste service og reservedele effektivt, er det vigtigt, at der er styr på lageret. Du skal derfor sikre høj kvalitet og trivsel i hverdagen – gennem vejledning og rådgivning af både kunder og medarbejdere. Du kommer til at stå for salg, indkøb, lagerfacilitering mv. i tæt samarbejde med dine medarbejdere.

Vi bliver ny Renault/Dacia forhandler for hele Nordsjælland, hvor vi blandt andet opretter et selvstændigt erhvervscenter, som udelukkende har fokus på håndtering af B2B-kunder. Det vil derfor være en fordel, hvis du i forvejen har erfaring med de to bilmærker.

Dine overordnede ansvarsområder:

Ledelse af dine medarbejdere og planlægning af arbejdsopgaverne på reservedelslageret
Ansvarlig for indkøb
Salg af reservedele til kunder
Koordinering med værkstedet, så reservedele er tilgængelige på reparationstidspunktet

Udadvendt og serviceminded med erfaring fra branchen

Vi forestiller os, at du

Har en relevant uddannelse indenfor lager
Har ledelseserfaring
Er god til kundeservice, salg og lagerdrift
Kommer med erfaring fra en lignende branche
Bliver motiveret af gode handler med kunder
Som person har et godt drive og arbejder struktureret

Vi tilbyder

Spændende udfordringer, hvor du har mulighed for kurser og uddannelse
Et godt sammenhold internt med sociale arrangementer
At blive en del af filialens ledelse og beslutninger
Lønpakke inkl. pension og sundhedsforsikring

Er du klar til at løfte opgaven som vores nye reservedelschef? Så send din ansøgning og CV allerede i dag!

Skulle du have spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte filialchef Michael Wilstrup på tel. 21 31 42 08.

Alle ansøgninger bliver løbende behandlet fortroligt og ansættelse finder sted ved rette kandidat. Vi gør opmærksom på, at Autohuset Vestergaard håndterer alle ansøgninger elektronisk. Det er således kun muligt at ansøge online via link i annoncen. Ansøgninger sendt via mail eller post kommer ikke i betragtning.

Om Autohuset Vestergaard

I Hillerød bliver du en del af et bilhus på 45 medarbejdere. På reservedelslageret får du ansvaret for fire medarbejdere, som alle er erfarne i deres stillinger. Stemningen på reservedelslageret kan bedst beskrives som arbejdsom, flittig og med godt humør. Vi går op i at samarbejde mellem de forskellige afdelinger, derfor holder vi også sociale arrangementer, så vi kan lære hinanden at kende på kryds og tværs.

Autohuset Vestergaard A/S Personvogne er blandt landets største bilvirksomheder, som både sælger nye og brugte biler. Det er vores vision at opnå en position som Danmarks førende leverandør og servicepartner af transportløsninger, målt på kundetilfredshed og lønsomhed. Vi er derfor passionerede og tager ansvar for, at vores kunder får en god oplevelse. I kraft af vores imødekommenhed, oprigtig interesse og faglighed stræber vi efter, at vores kunder får lyst til at vende tilbage og anbefale os til andre. Vi arbejder derfor ud fra vores fire værdier som er: troværdige, kundeorienterede, passionerede og købmandskab. Kan du se dig selv i disse værdier, så er du allerede et skridt nærmere et nyt job hos os. 

Autohuset Vestergaard A/S, personvogne

Type:
Fuldtid
Lokation:
Hillerød
Ansøgningsfrist:
30-04-2024
Ansættelse:
Hurtigst muligt
Stillingstype:
Logistik
Proces
Salg
Rådgivning
Del annoncen