Klargøringsmedarbejder - Autohuset Vestergaard Kolding

Fuldtid
Sidst opdateret 08-05-2024
Ansøgningsfrist: 07-06-2024
Ansættelse: Hurtigst muligt

Søger du nye udfordringer og betyder sammenhold, arbejdsglæde og personlig udvikling noget for dig i din faglige hverdag? Så har du nu muligheden for at blive en del af et rigtig stærkt team, hvor der er fokus på medarbejdertilfredshed.

Vi søger en effektiv og erfaren klargøringsmedarbejder, der kan tiltræde vores værkstedsteam. Vi leder efter en ny kollega med et højt serviceniveau og sans for detaljer. Har du arbejdet med klargøring af biler i en tidligere stilling, eller gør du det allerede, men vil gerne prøve noget nyt? Så er du måske vores nye kollega! I vores filial i Kolding er vores værksted autoriseret serviceværksted af Volvo, Ford, Renault, Dacia, KIA, Maxus, JAC og BYD. 

Vi er et stort bilhus i Kolding med over 100 medarbejdere, så du vil altid have kollger tæt på. På værkstedet og i indskrivningen er vi ca. 55 ansatte - og du vil blive en del af et team på 6 i klargøringen. 

Dine arbejdsopgaver

 • Klargøring af nye og brugte biler
 • Vask, polering, rengøring
 • Ad hoc opgaver

Vi tilbyder

 • En afvekslende hverdag
 • Spændende udfordringer
 • Godt arbejdsmiljø og kollegaskab
 • Løn efter kvalifikationer

Hvad søger vi?

 • Du har erfaring - enten fra tidligere eller nuværende stilling
 • Du er grundig i dit arbejde og har en faglig stolthed
 • Du kan arbejde selvstændigt
 • Du har B-kørekort
 • Er fleksibel ved spidsbelastning 

Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer om ugen fordelt på mandag - fredag. Skulle du have spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Eftermarkedschef Bjarne Hannibalsen på tlf.: 21 28 43 87.

Er det dig vi søger, så send din ansøgning inkl. CV allerede i dag.
Alle ansøgninger bliver løbende behandlet fortroligt og ansættelse finder sted ved rette kandidat. Vi gør opmærksom på, at Autohuset Vestergaard håndterer alle ansøgninger elektronisk. Det er således kun muligt at ansøge online via link i annoncen. Ansøgninger sendt via mail eller post kommer ikke i betragtning.

Om Autohuset Vestergaard

Autohuset Vestergaard A/S Personvogne er blandt landets største bilvirksomheder, som både sælger nye og brugte biler. Det er vores vision at opnå en position som Danmarks førende leverandør og servicepartner af transportløsninger, målt på kundetilfredshed og lønsomhed. Vi er derfor passionerede og tager ansvar for, at vores kunder får en god oplevelse. I kraft af vores imødekommenhed, oprigtig interesse og faglighed stræber vi efter, at vores kunder får lyst til at vende tilbage og anbefale os til andre. Vi arbejder derfor ud fra vores fire værdier som er: troværdige, kundeorienterede, passionerede og købmandskab. Kan du se dig selv i disse værdier, så er du allerede et skridt nærmere et nyt job hos os. 

Autohuset Vestergaard A/S, personvogne

Type:
Fuldtid
Lokation:
Trianglen 4 6000 Kolding
Ansøgningsfrist:
07-06-2024
Ansættelse:
Hurtigst muligt
Stillingstype:
Logistik
Proces
Del annoncen