Reservedelsspecialist

Fuldtid
Sidst opdateret 13-05-2024
Ansøgningsfrist: Løbende
Ansættelse: Hurtigst muligt

Har du erfaring med behandling og ordrehåndtering af reservedele, og er du struktureret og god til at koordinere opgaverne på tværs af huset? - så er du måske vores nye Reservedelsspecialist, hvor fokus er på effektivitet, nærvær og de gode kundeoplevelser.  

P. Christensen Risskov søger en engageret Reservedelsspecialist, der i samarbejde med det resterende team på lageret, skal bidrage til en høj kundetilfredshed på tværs af forretningen. Vi er autoriseret forhandler og værksted af Peugeot og Opel person- og varebiler, og som vores nye kollega bliver du del af et bilhus med fokus på samarbejde og de ekstraordinære kundeoplevelser.

Vi tilbyder dig et spændende og lærerigt job i en anerkendt og udviklingsorienteret organisation. Vi er en moderne arbejdsplads med gode forhold, hvor du har mulighed for at tilrettelægge din egen arbejdsdag. Du får mulighed for at indgå i en omskiftelig og afvekslende hverdag, der er præget af gode kolleger med højt humør og en uformel omgangstone, hvor alle bidrager og hjælper hinanden, således vores kunder altid får den bedste oplevelse. 

Dine opgaver: 

  • Daglig håndtering af ordremodtagelse og servicering af kunder i forretningen, telefonisk og på mail. 
  • Bestilling og fakturering af reservedele 
  • Deltage i løbende lagerstyring, tilpasning og optimering af reservedelslageret 

Vi søger dig, som: 

Du har forventelig erfaring fra et lignende job og gerne kendskab til Peugeot og Opel samt Dracar+, men det er ikke et krav. Du trives i en omskiftelig hverdag og har altid fokus på at give kunden den bedste oplevelse. Du arbejder struktureret og er administrativ stærk i forhold til opgaver, systemer og deadlines. Som person er du energisk, stabil og engageret og du sikrer fremdrift i arbejdet. Du vægter samarbejdet med dine kolleger højt, således i altid leverer høj kvalitet, til gavn for kunden og forretningen. 

Skal du med på holdet?  

Så send os din ansøgning hurtigst muligt. Ansættelsessamtaler afholdes løbende, og stillingen kan søges, indtil den rette kandidat er fundet.  

Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte Reservedelschef Michael Hollensen på telefon 8730 9580. 

Vi glæder os til at høre fra dig.  

 

P. Christensen a/s

Type:
Fuldtid
Lokation:
Ravnsøvej 12, 8240 Århus
Ansøgningsfrist:
Løbende
Ansættelse:
Hurtigst muligt
Stillingstype:
Logistik
Del annoncen