Mekanikerlærling

Fuldtid
Sidst opdateret 06-06-2024
Ansøgningsfrist: Løbende
Ansættelse: Efter aftale

Er du klar på at kickstarte din karriere i en bilbranche i rivende udvikling, og ønsker du at blive del af en arbejdsplads med gode arbejdsforhold og muligheder? - så er du måske vores nye Mekanikerlærling til vores moderne Mercedes-Benz værksted.

Hos P. Christensen Albertslund, søger vi en mekanikerlærling til vores værksted. Som lærling hos os, kommer du til at arbejde i et nyrenoveret og topmoderne værksted med nye lifte og udstyr og glade kolleger. Vi har stort fokus på et positivt arbejdsmiljø med stærkt samarbejde og vidensdeling samt høj kvalitet og ekstraordinære kundeoplevelser.

Vi har stort fokus på de rette kompetencer og faglig dygtighed, hvorfor du under dit uddannelsesforløb vil tilegne dig den nyeste viden om teknisk og mekanisk reparation af biler. Du vil lære at arbejde med fejlsøgning, reparation og servicering af person- og varebiler. Der vil i dit uddannelsesforløb være en glidende overgang mellem uddannelsens teoretiske elementer og det praktiske arbejde hos os på værkstedet, hvilket giver dig et solidt fundament i din fremtidig karriere i autobranchen, hvor der efter endt uddannelse er gode jobmuligheder - også hos os. 

P. Christensen er en familieejet virksomhed gennem flere generationer. Vi tilbyder gode og attraktive arbejdsforhold i en udviklingsorienteret organisation med gode muligheder for personlig og faglig udvikling. Vi arbejder alle ud fra vores værdier Modig, Ansvar og Passion i samarbejdet med vores kunder, kollegaer og samarbejdspartnere, hvorfor det er vigtigt, at du kan spejle dig i de samme værdier.

Skal vi kickstarte din uddannelse sammen?
For at være klar til at blive mekanikerlærling hos os, skal du være i gang med slutningen af eller have bestået grundforløbet som mekaniker. Det er en fordel, at du er vild med biler eller gerne vil lære mere omkring det, samt er ansvarsbevidst, har gåpåmod og sætter en ære i god service og kvalitet. 

Ansættelsessamtaler afholdes løbende, og stillingen kan søges indtil den rette kandidat er fundet.   

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Eftermarkedschef Jesper Tønnes på telefon 43662337.  

Vi glæder os til at høre fra dig.  

 

P. Christensen a/s

Type:
Fuldtid
Lokation:
Roskildevej 249, 2620 Albertslund
Ansøgningsfrist:
Løbende
Ansættelse:
Efter aftale
Stillingstype:
Teknik
Service
Del annoncen