Værkfører til P. Christensen

Fuldtid
Sidst opdateret 10-06-2024
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Ansættelse: Efter aftale

Har du flair for ekstraordinær god kundeservice og teknisk indsigt på værkstedet i bilbranchen? Og ønsker du at blive del af en arbejdsplads med højt humør og tæt samarbejde? - så er du muligvis vores nye Værkfører i Kolding.  

Vi søger en Værkfører til vores nybyggede og moderne værksted i Kolding, hvor vi er autoriseret forhandler og værksted af Peugeot, Opel, Fiat, Citroën, Hongqi og VOYAH. Som vores nye Værkfører skal du sammen med det resterende team i indskrivningen og på værkstedet være med til at sikre, at vores kunder altid får en købsoplevelse i særklasse.  

Dine primære arbejdsopgaver vil være at sikre en professionel modtagelse af vores kunder i forretningen og på telefonen samt stå for koordinering med værkstedet. Du vil samtidig varetage booking og planlægning af kundeordrer samt yde faglig rådgivning til kunderne.  

Vi har stort fokus på kvalitet, de gode kundeoplevelser og stærkt samarbejde, hvor du vil blive del af et stærkt team med sammenhold og tæt kollegaskab, hvor alle ser frem til at tage godt imod dig.   

P. Christensen er en familieejet virksomhed gennem flere generationer. Vi tilbyder gode og attraktive arbejdsforhold i en udviklingsorienteret organisation med gode muligheder for personlig og faglig udvikling. Vi arbejder alle ud fra vores værdier Modig, Ansvar og Passion i samarbejdet med vores kunder, kollegaer og samarbejdspartnere, hvorfor det er vigtigt, at du kan spejle dig i de samme værdier.

Vi søger dig, som   

  • Forventeligt kommer fra en lignende stilling, hvor du har arbejdet med professionel og serviceminded kunderådgivning og koordinering af værksted 
  • Har erfaring med Dracar+
  • Er struktureret og administrativ stærk ift. opgaver, systemer og deadlines 
  •  Er udadvendt, opsøgende og imødekommende i din tilgang til både kunder og kolleger  
  • Sætter en ære i de gode kunderelationer og vægter det gode samarbejde højt, hvor du gerne går den ekstra mil for kunden og dine kollegaer  


Skal du med på holdet?  

Så ansøg stillingen hurtigst muligt. Ansættelsessamtaler afholdes løbende, og stillingen kan søges, indtil den rette kandidat er fundet.  

Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte Eftermarkedschef Martin Ring Bjørnelund på telefon 2720 9591.

Vi glæder os til at høre fra dig.  

  

 

 

 

P. Christensen a/s

Type:
Fuldtid
Lokation:
Trianglen 11, 6000 Kolding
Ansøgningsfrist:
Hurtigst muligt
Ansættelse:
Efter aftale
Stillingstype:
Teknik
Service
Del annoncen