Mekaniker

Fuldtid
Oprettet 17. June 2020
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Ansættelse: Efter aftale

Bliv del af en multibrand forhandlerkæde hos én af autobranchens store aktører, hvor du gennem fagligt håndværk og solidt samarbejde vil bidrage til vores fremtidige succes.

HØJ KVALITET PÅ VÆRKSTEDET

Hos Terminalen Esbjerg søger vi en mekaniker, der har lyst til at blive del af vores bilhus og arbejde med bilmærkerne Hyundai, Nissan og BMW. Din primære rolle bliver at sikre høj kvalitet i det udførte arbejde samt god kundetilfredshed. Arbejdsopgaverne vil spænde bredt fra almindelig service til tekniske opgaver alt efter erfaring. Du vil få stillet de tekniske hjælpemidler til rådighed, og der er i arbejdet mulighed for personlig- og faglig udvikling.

Hos Terminalen Esbjerg går vi meget op i, at vores medarbejdere skal være eksperter inden for deres arbejdsområde. Det betyder, at vores medarbejdere altid bliver opdaterede og uddannede med den nyeste viden inden for vores bilmærker.

KVALITETSBEVIDST HOLDSPILLER

Du er uddannet mekaniker og har gerne nogle års erfaring fra en lignende stilling. Som person er du proaktiv, struktureret og arbejder selvstændigt med høj disciplin. Du har fokus på høj kvalitet i dit arbejde, og du stræber altid efter at gøre arbejdet rigtigt første gang.  Samtidig er du en holdspiller, som altid står klar til at hjælpe dine kolleger.

Kendskab til Nissan, Hyundai og BMW er en fordel, dog ikke et krav.

DIN NYE ARBEJDSPLADS

Som medarbejder hos Terminalen Esbjerg vil du desuden blive en del af Nic. Christiansen Gruppen, som er en ledende figur i den nordiske autobranche. Vores værdier troværdighed, ærlighed, handlekraft og købmandsskab er i live lokalt og udleves hver dag. Dette kommer blandt andet til udtryk i vores nærvær med kunder, kolleger og samarbejdspartnere, og vores medarbejdere er drivkraften for vores succes.

ER DU INTERESSERET?

Finder du jobbet interessant, ser vi frem til at modtage din ansøgning i vores rekrutteringsportal. Du ansøger via linket "søg stillingen". Vi vurderer og behandler indkomne ansøgninger løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt. Samtaler forventes gennemført løbende og tiltrædelse efter nærmere aftale.

Har du spørgsmål til ovenstående, er du altid velkommen til at kontakte Filialdirektør Jan Stagaard på telefon 4214 2288 eller på mail jansta@terminalen.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Terminalen A/S

Type:
Fuldtid
Lokation:
Storstrømsvej 4, 6715 Esbjerg N
Ansøgningsfrist:
Hurtigst muligt
Ansættelse:
Efter aftale
Stillingstype:
Teknik
Service
Del annoncen