Reservedelsekspedient til Terminalen Taastrup A/S

Fuldtid
Oprettet 4. december 2018
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Ansættelse: Efter aftale

Bliv del af en multibrand forhandlerkæde og vær med til at levere effektiv servicering og udlevering af reservedele til flere enheder i forretningen.

VÆR MED TIL AT SIKRE HØJ KUNDETILFREDSHED

Som vores nye reservedelsekspedient bliver din opgave at sikre høj kundetilfredshed gennem professionel kundeservice og rådgivning. Du sørger for effektiv styring af lageret og udlevering af reservedele og tilbehør til vores værksted, skadecenter samt salgsafdeling. Du vil komme til at spille en central rolle for vores succes i reservedelsafdelingen, hvor du skal være medvirkende til at garantere høj effektivitet og servicering af vores kunder samt intern i forretningen.

SERVICEMINDED TEAMPLAYER

Vi ser gerne, at du er uddannet reservedelsekspedient og kommer fra en lignende stilling i autobranchen med kendskab til vores produkter. Som person er du imødekommende, opsøgende og proaktiv i din tilgang til arbejdet med stort fokus på kundetilfredshed og godt samarbejde på tværs af afdelingerne. Du befinder dig godt i et arbejdsmiljø med en stor berøringsflade, hvor der er fart over feltet, og du yder gerne den ekstra indsats, det kræver, for at opnå høj kundetilfredshed.

ET SPÆNDENDE ARBEJDSMILJØ I EN STOR KONCERN

Vores forhandlerkæde Terminalen A/S er en multibrand kæde med seks forretninger i Danmark, hvor målsætningen er, at give vores kunder den bedste service til den rigtige pris. Du vil få arbejdsplads i vores forretning på i Taastrup, hvor du vil blive del af et bilhus med 37 dygtige og engagerede medarbejdere, der alle ser frem til at tage godt imod dig. Hos Terminalen Roskildevej er vi autoriseret forhandler og serviceværksted for Nissan og Toyota, og vi går meget op i, at vores medarbejdere skal være eksperter inden for deres arbejdsområde. Det betyder, at vores medarbejdere altid bliver opdateret og uddannet, så de har den rigtige viden inden for vores bilmærker.

Som medarbejder hos Terminalen A/S vil du desuden blive del af Nic. Christiansen Gruppen, som er en ledende figur i den nordiske autobranche. Vores værdier troværdighed, ærlighed, handlekraft og købmandskab er i live lokalt og udleves hver dag. Dette kommer blandt andet til udtryk i vores nærvær med kunder, kolleger og samarbejdspartnere, og vores medarbejdere er drivkraften for vores succes.

ER DU INTERESSERET?

Finder du jobbet interessant, ser vi frem til at modtage din ansøgning i vores rekrutteringsportal. Du ansøger via linket "Søg stillingen". Vi vurderer og behandler indkomne ansøgninger løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt. Samtaler forventes gennemført løbende og tiltrædelse efter nærmere aftale.

Har du spørgsmål til ovenstående, er du meget velkommen til at kontakte Reservedelsansvarlig Jens Høgsbo på tlf. 88819112 eller på jenhoe@terminalen.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Terminalen A/S

Type:
Fuldtid
Lokation:
Øtoftegårdsvej 2, 2630 Taastrup
Ansøgningsfrist:
Hurtigst muligt
Ansættelse:
Efter aftale
Stillingstype:
Logistik
Proces
Rådgivning
Del annoncen