Mekaniker

Fuldtid
Sidst opdateret 25-12-2020
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Ansættelse: Efter aftale

Bliv del af en eksklusiv Jaguar & Land Rover forhandlerkæde, hvor kvalitet og service er i højsædet. Du vil blive medvirkende til at sikre den daglige effektivitet samt  bidrage til den  fremtidige succes.

SERVICE & KVALITET

Hos British MotorGroup København søger vi en mekaniker, der har lyst til at blive del af et professionelt bilhus, hvor kunden altid er i centrum. Som mekaniker vil du indgå i et team af fagligt stærke medarbejdere, der alle arbejder sammen for at sikre høj service og god kvalitet til vores kunder. Dertil kan vi tilbyde en spændende hverdag i et moderne bilhus med alsidige opgaver, højt tempo og solidt teamwork.

SELVSTÆNDIG MED HØJ DISCIPLIN

Du er uddannet mekaniker med en stærk teknisk baggrund og har erfaring fra en lignende stilling. Dertil er du struktureret i dit arbejde, og arbejder systematisk med din fejlsøgning. Dit arbejde vil indebære mange selvstændige opgaver, så det er vigtigt, at du har god disciplin og formår at være ansvarsbevidst.

Eftersom vi altid stræber efter, at kunden skal føle sig i centrum, er det derfor essentielt, at du er imødekommende overfor kunder, såvel som dine kollegaer.

ET ATTRAKTIVT ARBEJDSMILJØ

Vores forhandlerkæde British MotorGroup A/S er en eksklusiv forhandler og værksted for de to britiske bilmærker Jaguar og Land Rover. Din arbejdsplads bliver i vores forretning i København, hvor du vil blive del af et bilhus med 25 dygtige og engagerede kolleger, der alle ser frem til at tage godt imod dig. Du vil indgå i et stærkt værkstedsteam med reference til Værkstedschefen.

Som medarbejder hos British MotorGroup København A/S vil du desuden blive en del af Nic. Christiansen Gruppen, som er en ledende figur i den nordiske autobranche. Vores værdier troværdighed, ærlighed, handlekraft og købmandskab er i live lokalt og udleves hver dag. Dette kommer blandt andet til udtryk i vores nærvær med kunder, kolleger og samarbejdspartnere, og vores medarbejdere er drivkraften for vores succes.

ER DU INTERESSERET?

Finder du jobbet interessant, ser vi frem til at modtage din ansøgning i vores rekrutteringsportal. Du ansøger via linket. Vi vurderer og behandler indkomne ansøgninger løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt. Samtaler forventes gennemført løbende og tiltrædelse efter nærmere aftale.

Har du spørgsmål til ovenstående, er du meget velkommen til at kontakte værkstedschef Ole H. Sørensen på telefon 42141008 eller pr. mail olesoe@britishmotorgroup.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!

British MotorGroup A/S

Type:
Fuldtid
Lokation:
Dynamovej 12A, 2860 Søborg
Ansøgningsfrist:
Hurtigst muligt
Ansættelse:
Efter aftale
Stillingstype:
Teknik
Service
Del annoncen