Mekaniker

Fuldtid
Oprettet 6. January 2021
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Ansættelse: Efter aftale

Har du lyst til at blive del af en eksklusiv BMW & MINI forhandlerkæde, hvor god kundeservice og kvalitet altid er i højsædet? Så er du muligvis vores nye mekaniker, der i samarbejde med det resterende team skal bidrage til høj effektivitet på tværs af forretningen.

HØJ KVALITET PÅ VÆRKSTEDET

Hos Bayern AutoGroup Kolding søger vi en mekaniker, der har lyst til at blive del af et professionelt bilhus med 50 medarbejdere, der alle samarbejder for at give vores kunder en service, der matcher BMW brandets høje kvalitet. Arbejdsopgaverne vil spænde bredt fra almindelig service til tekniske opgaver alt efter erfaring. Du vil få stillet de tekniske hjælpemidler til rådighed, og der er i arbejdet mulighed for både personlig og faglig udvikling.

Vi tilbyder til gengæld en spændende stilling i et moderne bilhus, hvor hverdagen er fyldt med fart over feltet og solidt teamwork. Hos Bayern AutoGroup går vi meget op i, at vores medarbejdere er eksperter inden for deres arbejdsområde. Som mekaniker hos os, kan du derfor forvente altid at blive opdateret og uddannet med den nyeste viden inden for både BMW & MINI. 

SELVSTÆNDIG MED HØJ DISCIPLIN

Du er forventeligt uddannet mekaniker og kommer eventuelt fra en lignende stilling. Som person er du proaktiv, struktureret og arbejder selvstændigt med høj disciplin. Du er kvalitetsbevidst i dit arbejde, og du stræber altid efter at gøre arbejdet rigtigt første gang.

Eftersom vi hos Bayern AutoGroup altid samarbejder om at give kunden den bedste oplevelse, er det essentielt, at du er imødekommende og serviceminded i din tilgang til både kunder og kolleger. Du er således en holdspiller, der lægger vægt på samarbejde og altid står klar til at hjælpe.

DIN NYE ARBEJDSPLADS

Vores forhandlerkæde Bayern AutoGroup A/S har seks forretninger i Danmark, hvor målsætningen er at være de danske BMW entusiasters foretrukne bilforhandler. Din arbejdsplads bliver i vores forretning i Kolding, hvor du vil blive del af et bilhus med 50 dygtige og engagerede kolleger, der alle ser frem til at tage godt imod dig.

Som medarbejder hos Bayern AutoGroup Kolding A/S bliver du desuden del af Nic. Christiansen Gruppen, som er en ledende figur i den nordiske autobranche. Vores værdier ordentlighed & integritet, ambition, sammenhold og passion er i live lokalt og udleves hver dag. Dette kommer blandt andet til udtryk i vores nærvær med kunder, kolleger og samarbejdspartnere, og vores medarbejdere er drivkraften for vores succes. 

ER DU INTERESSERET?

Finder du jobbet interessant, ser vi frem til at modtage din ansøgning i vores rekrutteringsportal. Du ansøger via linket "Søg stillingen". Vi vurderer og behandler indkomne ansøgninger løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt. Samtaler forventes gennemført løbende og tiltrædelse efter nærmere aftale.

Har du spørgsmål til ovenstående, er du meget velkommen til at kontakte Eftermarkedschef Henrik Jespersen Kyster på mail hejeky@bag.dk eller på telefon 42141194.

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

 

Bayern AutoGroup A/S

Type:
Fuldtid
Lokation:
Trianglen 5, 6000 Kolding
Ansøgningsfrist:
Hurtigst muligt
Ansættelse:
Efter aftale
Stillingstype:
Teknik
Service
Del annoncen