Salgselev

Elevplads / Trainee
Sidst opdateret 22-02-2021
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Ansættelse: Efter aftale

Har du interesse for biler, og brænder du for at yde professionel kundeservice af høj kvalitet? Så har du nu mulighed for at kickstarte din fremtidige karriere hos én af autobranchens store aktører. 

SALGSSUPPORT MED SPECIALE I FLEET & LEASING

Hos Bayern AutoGroup Kolding søger vi en elev, der har mod på at indlede salgskarrieren i en spændende og evigt forandrende branche. Som salgselev vil din primære arbejdsopgave blive at supportere vores sælgere med fleet salg og leasingaktiviteter, og du vil således blive en essentiel del af salgsteamet, hvor du sideløbende med din uddannelse vil få indsigt i de forskellige salgsdynamikker og tendenser, der præger markedet.

Dertil vil du blive ansvarlig for både administrative back office opgaver såsom prisberegning, bestilling af biler samt at sikre styring og intern koordinering med værkstedet, men også for mere kundevendte salgsprocesser, hvor du skal yde salgssupport og løbende være i dialog med kunderne omkring udstyrsbestilling og biludlevering.

Der vil i samarbejde med dit uddannelsessted blive udarbejdet en uddannelsesplan med afsæt i vores forretningsgange, der skal sikre et forløb af høj kvalitet. Forløbet indledes med en grundlæggende og skræddersyet introduktion, der sikrer, at du får den bedst mulige start i din karriere. Dertil vil dit uddannelsesforløb bestå af specificerede moduler, der kobler det teoretiske fundament sammen med praktisk erfaring fra dine arbejdsopgaver. Du opnår dermed en bred kontaktflade med de forskellige salgselementer i forretningen og får mulighed for at tilegne dig erfaring med både fleet salg og leasing.

STRUKTURERET TEAMPLAYER

Du har forventeligt gennemført en relevant erhvervsuddannelse, studentereksamen eller lignende. Dertil besidder du 2 års relevant erhvervserfaring gerne inden for autobranchen. Du har et brændende ønske om at lære branchen bedre at kende for således at opnå en dybere forståelse for de underliggende salgsdynamikker, der præger den daglige forretningsgang.

Som person er du serviceminded, brænder for altid at give den bedste kundeoplevelse og går gerne den ekstra mil for kunden. Dertil er du en teamplayer, der altid er klar på at give en ekstra hånd med, hvis der er brug for det.

Endeligt er det essentielt, at du er ferm til matematik og "kan regne den ud", da du i rollen vil komme til at arbejde med salgsberegninger og generelt ad hoc regnearbejde.

DIN NYE ARBEJDSPLADS

Vores forhandlerkæde Bayern AutoGroup A/S har seks forretninger i Danmark, hvor målsætningen er at være de danske BMW entusiasters foretrukne bilforhandler. Din arbejdsplads bliver i vores forretning i Kolding, hvor du vil blive en del af et bilhus med 50 dygtige og engagerede kolleger, der alle ser frem til at tage godt imod dig.  

Som medarbejder hos Bayern AutoGroup Kolding A/S bliver du desuden del af Nic. Christiansen Gruppen, som er en ledende figur i den nordiske autobranche. Vores værdier ordentlighed & integritet, ambition, sammenhold og passion er i live lokalt og udleves hver dag. Dette kommer blandt andet til udtryk i vores nærvær med kunder, kolleger og samarbejdspartnere, og vores medarbejdere er drivkraften for vores succes. 

ER DU INTERESSERET?

Vi vurderer og behandler indkomne ansøgninger løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt. Du ansøger via linket "Søg stillingen".

Samtaler forventes gennemført løbende og tiltrædelse efter nærmere aftale. 

Har du spørgsmål til ovenstående, er du meget velkommen til at kontakte Head of Fleet Mike Villumsen på tlf. 42 14 22 65 eller på mail mikvil@bag.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Bayern AutoGroup A/S

Type:
Elevplads / Trainee
Lokation:
Trianglen 5, 6000 Kolding
Ansøgningsfrist:
Hurtigst muligt
Ansættelse:
Efter aftale
Stillingstype:
Salg
Rådgivning
Del annoncen