Tech Supporter

Fuldtid
Sidst opdateret 25-02-2021
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Ansættelse: Efter aftale

Motiveres du af en hverdag hvor din tekniske viden og dit gode servicegen bliver udviklet og bragt i spil? Og vil du være med til at udvikle vores support setup i Supply Chain? Så er her en spændende mulighed for dig.

TEKNISK SUPPORT OG KOORDINERING

Du bliver en væsentlig del af den logistiske krumtap i Supply Chain, hvor du sikrer at tekniske henvendelser ifht. reservedele håndteres på bedst mulige vis. I Parts & Trade Support lægger vi stor vægt på en effektiv og smidig kundeservice til vores forhandlernet samt vores interne kunder. I afdelingen hjælper vi hinanden til de gode resultater og bidrager med god intern sparring, så du opnår succes i dit job.

Dine primære arbejdsopgaver bliver

  • Forhandlertræning og support med fokus på reservedele
  • Kontakt med leverandører og fabrikker (f.eks. opfølgning på kritiske restordrer)
  • Håndtering af tekniske henvendelser ifht. Jaguar, Land Rover og Hyundai
  • Sikre og opdatere datakvaliteten i Supply Chain

Vi tilbyder en administrativ spændende stilling i en attraktiv organisation, hvor der internt arbejdes tværorganisatorisk. Du får mulighed for at sætte dit fingeraftryk på udviklingen af vores setup og kultur samt få en bred berøringsflade både internt og eksternt.

STRUKTURERET OG SYSTEMATISK

Vi forstiller os at du har teknisk erfaring fra bilbranchen, samt et kommercielt akademisk tvist f.eks. i form af en Autoteknolog, Biløkonom, HD eller lignende. Som person er du detaljeorienteret, relationsskabende og en dygtig kommunikatør. Du har en stor teknisk viden inden for biler og formår at bruge denne viden i dialogen med forretningen, kunder og leverandører.

Du motiveres af at være en del af et stærkt team, der leverer gode resultater, og som spiller hinanden bedre igennem sammenhold, sparring og dialog. Det er vigtigt, at du kan holde hovedet koldt og detaljegraden høj, selv i en hektisk hverdag. Desuden begår du dig godt på engelsk, både i skrift og tale samt er superbruger i MSOffice.

ER DU INTERESSERET?

Hvis ovenstående lyder som en udfordring for dig, ser vi frem til at modtage din ansøgning. Vi vurderer og behandler indkomne ansøgninger løbende, så sende din ansøgning hurtigst muligt. Samtaler forventes gennemført løbende og tiltrædelse efter nærmere aftale.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Hed of Parts & Trade Support, Knud-Aage Juhl, på tlf. 20702598.

HVEM ER VI?

Nic. Christiansen Gruppen er en ledende figur i den nordiske autobranche og beskæftiger ca. 775 medarbejdere og har en omsætning på 9 mia. DKK.  Ud over vores stærke position i Danmark, har vi også kontorer i Sverige, Norge, Finland og Baltikum. Nic. Christiansen Gruppen består af en række selskaber, der primært beskæftiger sig med import og detailsalg af biler, reservedele og tilbehør samt finansiering og leasing af biler. Vores værdier ordentlighed, integritet, ambition, sammenhold og passion er i live lokalt og udleves hver dag. Dette kommer blandt andet til udtryk i vores nærvær med kunder, kolleger og samarbejdspartnere, og vores medarbejdere er drivkraften for vores succes.   

Nic. Christiansen Gruppen

Type:
Fuldtid
Lokation:
Korsvej 1, 6000 Kolding
Ansøgningsfrist:
Hurtigst muligt
Ansættelse:
Efter aftale
Stillingstype:
Teknik
Service
Del annoncen