Salgssupporter

Fuldtid
Sidst opdateret 20-03-2021
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Ansættelse: Hurtigst muligt

Er du struktureret og glad for kundekontakt? Har du lyst til at blive del af et stærkt salgsteam hos en eksklusiv BMW forhandler? Så er det muligvis dig, vi søger til at varetage rollen som salgssupporter.

EN VIGTIG ROLLE I SALGSTEAMET

Hos Bayern AutoGroup Aalborg søger vi en salgssupporter. Du kommer til at spille en vigtig rolle i salgsteamet og skal gennem effektiv koordinering sikre, at salgsteamet kan yde den bedste kundeservice. Dine primære arbejdsopgaver kommer til at indebære koordinering af solgte biler, herunder bestilling af nye biler. Dertil bliver du ansvarlig for at sikre igangsætning af arbejdet på værkstedet samt at koordinere billeverancer med både kunder og salgspersonale. Du bliver således en central spiller i forhold til at sikre, at kundens bil er klar til levering, og på alle måder opfylder købsaftalens krav.

Vi tilbyder til gengæld en spændende stilling i et dynamisk arbejdsmiljø, hvor god omgangstone og kollegialt samvær er en stor del af hverdagen. Du får dertil mulighed for at stifte bekendtskab med salgsprocesserne, der gør Bayern AutoGroup til den førende BMW forhandler i Danmark.

STRUKTURERET HOLDSPILLER

Du kommer gerne fra en lignende administrativ stilling i autobranchen og er således bekendt med de grundlæggende processer, der anvendes inden for salg. Dertil har du flair for IT og besidder den nødvendige struktur, som det kræves for at koordinere flere arbejdsopgaver.

Som person er du udadvendt og glad for kundekontakt. Du trives med at have mange bolde i luften og kan holde hovedet koldt i pressede situationer. Dertil er du en holdspiller, der vægter godt samarbejde og højt humør på arbejdspladsen.

DIN NYE ARBEJDSPLADS

Vores forhandlerkæde Bayern AutoGroup A/S har seks forretninger i Danmark, hvor målsætningen er at være de danske BMW entusiasters foretrukne bilforhandler. Din arbejdsplads vil blive i vores forretning i Aalborg, hvor du vil blive del af et bilhus med 48 dygtige og engagerede medarbejdere, der alle ser frem til at tage godt imod dig.

Som medarbejder hos Bayern AutoGroup Aalborg vil du desuden blive en del af Nic. Christiansen Gruppen, som er en ledende figur i den nordiske autobranche. Vores værdier troværdighed, ærlighed, handlekraft og købmandskab er i live lokalt og udleves hver dag. Dette kommer blandt andet til udtryk i vores nærvær med kunder, kolleger og samarbejdspartnere, og vores medarbejdere er drivkraften for vores succes.

ER DU INTERESSERET?

Vi vurderer og behandler indkomne ansøgninger løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt. Du ansøger via linket "Søg stillingen". Samtaler forventes gennemført løbende og tiltrædelse efter nærmere aftale.

Har du spørgsmål til ovenstående, er du meget velkommen til at kontakte salgschef Helle Bak tlf. 22 22 66 69 eller på mail helbak@bag.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Bayern AutoGroup A/S

Type:
Fuldtid
Lokation:
Aalborg
Ansøgningsfrist:
Hurtigst muligt
Ansættelse:
Hurtigst muligt
Stillingstype:
Salg
Del annoncen