Uggerhøj søger MEKANIKERLÆRLINGE til alle vores afdelinger!

Elevplads / Trainee
Oprettet 6. April 2021
Ansøgningsfrist: 01-05-2021
Ansættelse: 01-07-2021

Uggerhøj søger dygtige og engagerede lærlinge til vores værksteder i Nord- og Midtjylland.

Uggerhøj er en ambitiøs bilkoncern med forretninger i Frederikshavn, Brønderslev, Hjørring, Aalborg, Århus, Horsens og Herning. Hovedkvarteret ligger i Frederikshavn. Derudover er MAN Nordjylland også en del af vores virksomhed.

Vi har 400 engagerede og glade folk ansat, heraf 31 lærlinge og 10 elever. Hvis du vil være en del af en spændende virksomhed i rivende udvikling, hvis motto er: ”med dig hele vejen” samt en ambition om at være Danmarks bedste auto-detailkæde med salg og reparationer af nye og brugte biler - så er det hos os du skal søge din læreplads.

Vi er stolte af at ”med dig hele vejen” også gælder vores lærlinges uddannelse. Vi tilbyder nemlig vores helt egne grundige uddannelse i Uggerhøj. Der er god struktur, tæt opfølgning, fuld opbakning og god sparring hele vejen gennem uddannelse. Vi gennemfører alle skoleophold med vores ”Uggerhøjhold” på EUC Nord i Frederikshavn. Vi har også et godt samarbejde med Autobranchens Udviklingscenter, for at sikre ekstra dig en ekstra grundig uddannelse på et højt fagligt niveau, så du er bedst muligt godt rustet til fremtidens bilbranche. Derudover får du et godt kammeratskab med dine lærlinge kolleger fra de andre filialer og vi har planlagt forskellige arrangementer efter skoletid – det skal jo ikke være arbejde det hele

Uggerhøj Biler

Type:
Elevplads / Trainee
Lokation:
Alle vores afdelinger i Midtjylland og Nordjylland
Ansøgningsfrist:
01-05-2021
Ansættelse:
01-07-2021
Stillingstype:
Teknik
Service
Del annoncen